Contact

Heb je je vraag niet gevonden op onze website of bij de veelgestelde vragen? Dan vind je hieronder de manieren waarop je ons kunt bereiken.

E-mail

Stuur een e-mail naar info@sanmiguelshoes.nl of vul het onderstaande formulier in. Wij streven er naar je e-mail binnen 24 uur te beantwoorden (maandag t/m vrijdag). Daarom geven wij de voorkeur aan contact via e-mail.

De ingevulde gegevens gebruiken wij enkel en eenmalig om je e-mail te beantwoorden. Wij delen jew gegevens niet met andere partijen. Meer informatie op het gebied van privacy vindt je in ons privacybeleid.

Voornaam:*
Achternaam:*
E-mailadres:*
Telefoon:
Bericht:*
Ordernummer:
  Captcha
Anti-spam-code:*
 

San Miguel Shoes winkel

Kerkstraat 34 Arnhem (7straatjes)
Let op: Komende tijd aangepaste openingstijden. We zijn open op di t/m zat van 10.30 tot 17.30 uur. Op zaterdag tot 17 uur. We zijn gesloten op zondag en maandag.
Tel: 06 - 46 57 58 82

Let op : zondag 28/11 t/m dinsdag 2/12 zijn we gesloten

Buiten de openingstijden

Heb je een vraag buiten de openingstijden van de winkel, dan kun je deze bij voorkeur per e-mail aan ons stellen.

Blijf op de hoogte!

Uiteraard gaan wij zorgvuldig met je e-mailadres om en delen wij dit niet met andere partijen. Wij sturen je enkel de San Miguel Shoes nieuwsbrief toe. Bovendien kun je je altijd uitschrijven. Onderaan elke nieuwsbrief vind je een afmeldlink.
Of neem contact met ons op om je e-mailadres uit de lijst te verwijderen. Meer informatie op het gebied van privacy vind je in ons privacybeleid.

Toestemming:*
E-mailadres:*
 

Overige gegevens

Bank: NL44INGB0005994119
KvK: 51963906
BTW: NL001109860B05

handelaar.jpg

Blijf op de hoogte!

Volg ons

  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest