Contact

Heb je je vraag niet gevonden op onze website of bij de veelgestelde vragen? Dan vind je hieronder de manieren waarop je ons kunt bereiken.

E-mail

Stuur een e-mail naar info@sanmiguelshoes.nl of vul het onderstaande formulier in. Wij streven er naar je e-mail binnen 24 uur te beantwoorden (maandag t/m vrijdag). Daarom geven wij de voorkeur aan contact via e-mail.

De ingevulde gegevens gebruiken wij enkel en eenmalig om je e-mail te beantwoorden. Wij delen jew gegevens niet met andere partijen. Meer informatie op het gebied van privacy vindt je in ons privacybeleid.

Voornaam:*
Achternaam:*
E-mailadres:*
Telefoon:
Bericht:*
Ordernummer:
  Captcha
Anti-spam-code:*
 

San Miguel Shoes winkel

Kerkstraat 34 Arnhem (7straatjes)
Let op: Komende tijd aangepaste openingstijden. We zijn op dit moment open op di t/m zat van 11.00 tot 17.00 uur.
Tel: 06 - 46 57 58 82

Gedurende de lockdown kunt u op afspraak shoppen. Bel voor een afspraak op ma t/m zat van 10 tot 17 uur op telefoonnummer 06-46575882. Of regel uw afspraak eenvoudig en snel met onze online reserveringskalender.

Online reserveringskalender

Buiten de openingstijden

Heb je een vraag buiten de openingstijden van de winkel, dan kun je deze bij voorkeur per e-mail aan ons stellen.

Blijf op de hoogte!

Uiteraard gaan wij zorgvuldig met je e-mailadres om en delen wij dit niet met andere partijen. Wij sturen je enkel de San Miguel Shoes nieuwsbrief toe. Bovendien kun je je altijd uitschrijven. Onderaan elke nieuwsbrief vind je een afmeldlink.
Of neem contact met ons op om je e-mailadres uit de lijst te verwijderen. Meer informatie op het gebied van privacy vind je in ons privacybeleid.

Toestemming:*
E-mailadres:*
 

Overige gegevens

Bank: NL44INGB0005994119
BIC/SWIFT code: INGBNL2A
KvK: 51963906
BTW: NL001109860B05

handelaar.jpg

Blijf op de hoogte!

Volg ons

  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest