Nooit meer kiezen tussen Elegantie & Comfort!

In 2011 succesvol geïntroduceerd in Nederland: De betaalbare en handgemaakte Mexicaanse damesschoenen van San Miguel Shoes. De schoenen bieden een opmerkelijke combinatie van een elegante uitstraling met een ongekend draagcomfort.

Voor veel vrouwen is de kennismaking met San Miguel Shoes een verrassing. Ze zien er leuk uit, maar lopen ook nog eens geweldig comfortabel. Dankzij de flexibele kunststof zool en het bovenwerk van elastisch katoen voelt de schoen lekker licht en knelt nergens. Diverse modellen en kleuren, van lage tot hoge hak, zorgen dat je er ook met steunzolen of een hallux valgus zo op wegwandelt. Er kek uitzien en ondertussen lekker lopen, het kan dus wel!

Kom voor ons complete aanbod naar onze winkel of shop nu online webshop.

Winkel in Arnhem sluit per 1 december

Na meer dan 10 jaar met veel passie gewerkt te hebben aan de opbouw van de markt voor de San Miguel Shoes is nu het moment aangebroken dat ik per 1 december 2021 de winkel sluit en een nieuwe weg insla. Zaterdag 27 november is de laatste dag dat de winkel open is.

We hebben nog een paar laarsjes over. Deze mogen mee voor slechts 50 euro!

Kijk voor alle leegverkoop-aanbiedingen in onze webshop.

Hier vind je meer informatie over de winkelsluiting. Online gaan we door zolang de voorraad strekt.

Frida Kahlo items

diverse leuke Frida Kahlo items met 50% korting!

Naast onze collectie Mexicaanse schoenen hebben we ook diverse leuke items van de Mexicaanse kunstenares en power woman Frida Kahlo. Kussenhoesjes, placemats, wandkleden,leggings,tassen en nog veel meer.

Ook deze Frida Kahlo items zijn afgeprijsd met kortingen die oplopen tot wel 50%. De laatste t-shirts mogen mee voor 7,50!

Duurzame en snelle bezorging

In de webwinkel San Miguel Shoes vindt u een ruime keus aan modellen die u online kunt kopen. Wij werken sinds vijf jaar samen met de fietskoeriers. Goed voor het milieu én goed voor jou. De koerier komt op de fiets of met auto op groen gas als de fietskoerier-dienst nog niet actief is in jouw woonplaats.

Reacties van klanten

"De schoenen zijn werkelijk wonderbaarlijk; na een dag gaan ze helemaal naar je voeten zitten, ik heb er de hele dag in de stad op gelopen, ongelooflijk! Wie weet koop ik nog wel een paar!"
M. de V.

Blijf op de hoogte!

Volg ons

  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest