Per 1 december2021 sluit de winkel

vriendinnenavond.png

Lieve allemaal,

Na meer dan 10 jaar met veel passie gewerkt te hebben aan de opbouw van de markt voor de San Miguel Shoes is nu het moment aangebroken dat ik per 1 december 2021 de winkel sluit en een nieuwe weg insla.

Maar wat een fantastische tijd heb ik gehad met jullie, mijn klanten. Om te beginnen wil ik je ontzettend bedanken voor het vertrouwen dat je mij hebt gegeven en de loyaliteit die ik al die jaren heb gevoeld.

548009_318447211575222_1021694660_n.jpg

Wat is er veel gebeurd in deze jaren

Gestart met een winkel in het Modekwartier, in 2013 uitgebreid met een winkel in Den Bosch en de verkoop aan meer dan 25 modewinkels in Nederland en Belgiƫ en de laatste 5 jaar de winkel in de 7straatjes van Arnhem.

De jaren vulde zich met prachtige ontmoetingen, openhartige gesprekken met een lach en een traan en er groeide mooie vriendschappen.
Wat ga ik dit alles ongelooflijk missen. Wat ga ik jullie missen.

1377402_727146510661697_3758370757173418775_n.jpg

Veel mensen blij gemaakt

Duizenden vrouwen heb ik kennis laten maken met deze bijzondere schoenen die de elegantie perfect weten te combineren met het comfort.

Na de aankoop van het eerste paar zijn velen van jullie fan geworden en bleef het niet bij dat ene paar.
Het gaat me echt enorm aan het hart dat ik nu toch een punt zet achter dit verhaal.

verhuizen.jpg

Onder aan de streep voelt het goed

Het voelt aan de ene kant een beetje alsof ik jullie in de steek laat maar aan de andere kant is het moment daar dat ik voor mezelf durf te kiezen.

Dat ik mijn fantastische avontuur afrond en kies voor meer rust en ontspanning. Tijd om leuke dingen te doen en te genieten van leven. En misschien wel het allerbelangrijkste, meer tijd doorbrengen met mijn dierbaren. Met mijn man en met mijn drie geweldige kinderen, die mij al die jaren door dik en dun hebben gesteund.

po-041_leegverkoop_paars.png

De komende weken fantastische aanbiedingen.

Loslaten is niet mijn sterkste kant, maar dat ga ik nu toch echt doen. In stappen starten we met de leegverkoop van het magazijn. De komende weken komen er echt fantastische aanbiedingen, dus hou je mailbox en de social media in de gaten.

Per 1 september starten we met 30% korting op de hele collectie niet afgeprijsde San Miguel Shoes.

Kijk voor snel voor alle aanbiedingen in onze koopjeshoek of kom gezellig langs bij ons in de winkel.

Zaterdag 27 november is de laatste dag dat de winkel open is. Online gaan we verder zolang de voorraad strekt.

yvonne uitsnede.jpg

Dank voor alles

Ik blij dat ik er uit ben en deze beslissing met jullie kan delen. Ik hoop oprecht dat ik je de komende weken nog zal zien of spreken. Lukt dat niet dan bedank ik je nogmaals voor alles wat je voor me hebt betekend en wens ik je het allerbeste.

Liefs,
Yvonne Uleman

Reacties van klanten

Ik heb een paar laarsjes gekocht voor een vriendin in Noorwegen. Die pasten Perfect!! Tranen van geluk! Coolest shoes ever!!
Jacqueline

Blijf op de hoogte!

Volg ons

  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest