Vacature verkoper/verkoopster

13 juni 2019

Ben jij een energieke 40/60-jarige dame waar het verkopen door de aderen stroomt en die plezier heeft in het runnen van een winkel? Dan hebben wij voor jou een leuke parttime vacature in onze winkel in het centrum van Arnhem.
Lees verder »

Nu ook Mexicaanse producten bij ons verkrijgbaar

13 november 2018

In november 2018 zijn we gestart met een uitbreiding van ons assortiment met een aantal prachtige, ambachtelijk geproduceerde Mexicaanse producten. Zoals bijvoorbeeld handgeschilderde theepotten, mooie dekens en binnenkort komen er ook prachtige sjaals binnen.
Lees verder »

Black Friday : 10% korting op alle zwarte items uit de collectie

3 november 2018

Vrijdag 23 november 2018 is het weer Black Friday!. De winkels van de 7straatjes rollen die dag de zwarte loper voor je uit! Spectaculaire acties bij deelnemende bedrijven. Bij ons ontvang je deze dag 10% korting op alle zwarte items uit de collectie. Daarnaast organiseren de 7straatjes samen met de Koningstraat Arnhem een veiling voor Ronald McDonald Huis Arnhem. Veel leuke en mooie items om op te bieden. De veiling start om 13 uur. De gehele opbrengst gaat naar het huis in Arnhem. Dus kom ook en bied mee, zodat we aan het einde van de dag een mooi bedrag kunnen overhandigen!
Lees verder »

Reacties van klanten

"De schoenen zijn werkelijk wonderbaarlijk; na een dag gaan ze helemaal naar je voeten zitten, ik heb er de hele dag in de stad op gelopen, ongelooflijk! Wie weet koop ik nog wel een paar!"
M. de V.

Blijf op de hoogte!

Volg ons

  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest