Over de fabrikant

Mexicaans product

santiago.jpg

De San Miguel Shoes zijn het geesteskind van schoenmaker Santiago Gallardo Muniz en zijn vrouw Martha Lopez. Het plaatsje San Miguel de Allende in Mexico kent vele kleine, smalle straatjes die zijn aangelegd met zogenaamde koppelstenen. Deze typische stijlvolle straten zijn prachtig om te zien, maar moeilijk te belopen met een 'normale' zomerschoen.

Comfortabele damesschoenen

Eind jaren '90 besloot hij daarom een schoen voor zijn vrouw te creëren die stijlvol en modieus is, maar ook comfortabel. Samen met zijn team ontwierp hij schoenen met rubberachtige, verende zolen en kleurrijke, elastische banden die niet knellen of afbinden, maar de voet veilig op zijn plaats houdt. Zij verzamelden de beste materialen uit de hele wereld om de San Miguel Shoes te creëren. Het resultaat is een schoen die een optimale pasvorm, draagbaarheid, elegantie en stijl op een unieke wijze combineert.

De schoenen zijn geschikt voor elke situatie. Ze zijn stevig genoeg om zelfs op moeilijke, ongelijke wegen probleemloos te lopen én elegant zodat je er zelfs op een cocktail party goed mee voor de dag komt.

Volledig handgemaakt

Elk paar schoenen wordt ook vandaag nog volledig handgemaakt in de fabriek in San Miguel de Allende. De vader en oprichter van dit familiebedrijf is nog steeds actief in de fabriek. Door de enorme populariteit van de schoenen heeft de fabriek een sterke groei meegemaakt en werkt Santiago tegenwoordig samen met een groot aantal deskundige mensen.

strand.jpg

Reacties van klanten

"De schoenen zijn werkelijk wonderbaarlijk; na een dag gaan ze helemaal naar je voeten zitten, ik heb er de hele dag in de stad op gelopen, ongelooflijk! Wie weet koop ik nog wel een paar!"
M. de V.

Blijf op de hoogte!

Volg ons

  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest