Over ons

San Miguel Shoes Europe

Ondernemers Arnhem dag 5-13 gesneden.jpg

San Miguel Shoes Europe is opgericht door Yvonne Uleman. Er is een unieke samenwerking met de fabriek opgezet en daarmee lanceerden wij in 2011 de San Miguel schoen op de Nederlandse markt. San Miguel Shoes Europe maakt het mogelijk dat deze schoen nu ook verkrijgbaar is voor elke Europese vrouw.

Hoe ontstond dit idee?

In 2009 was ik op vakantie in Mexico. De eerste dag van mijn bezoek trok ik er op uit op mijn elegante zomerschoen met hakje. De straten in Mexico zijn gemaakt van koppelstenen. Het lopen op mijn zomerschoenen bleek een ware martelgang.
In Mexico hebben ze daar iets fantastisch op bedacht. Ik kwam terecht in een prachtig klein winkeltje vol muurschilderingen in een van de schilderachtige straatjes van Ajijic.

Weldaad aan de voeten

In dat winkeltje zag ik de San Miguel Shoes, verschillende modellen en kleuren, maar allemaal gebaseerd op één uniek concept, namelijk een rubberachtige zool en zachte katoenen, elastische banden. Ik trok er een paar aan en was onmiddellijk verkocht. Ze zaten heerlijk en stonden tegelijkertijd charmant. Ik heb probleemloos hele einden gelopen op deze bijzondere schoenen en genoten van dit prachtige, kleurrijke land vol lieve mensen. Geen vermoeide, brandende voeten, blaren, knellende bandjes of zwikkende enkels meer. Integendeel, mijn voeten konden een Mexicaanse dansavond nog prima aan.

Nu ook in Nederland

Terug in Nederland wilde ik graag wat doen met dit goed bewaarde geheim. Wat mij betreft zouden alle vrouwen van deze weldaad aan de voeten mogen genieten.

Daarom heb ik San Miguel Shoes Europe opgericht. Ik hoop de vrouwen die waarde hechten aan een combinatie van elegantie en comfort een groot plezier te doen met de San Miguel schoenen en dat zij jarenlang plezier zullen beleven aan deze bijzondere ontdekking!

Reacties van klanten

"Gisteren hebben mijn laarsjes in A'dam de vuurproef doorstaan. Vier uur gelopen zonder problemen. Ik ga er zeker meer kopen !"
Alexandra
“Ik heb de schoenen al aangehad tijdens de beurs. Helemaal super! Heel hartelijk dank voor je snelle verzending. Ik ben nog vol verwachting van mijn derde paar # verslaafd aan San Miguel Shoes!"
Grace van der H.
Ik heb een paar laarsjes gekocht voor een vriendin in Noorwegen. Die pasten Perfect!! Tranen van geluk! Coolest shoes ever!!
Jacqueline
"Ben helemaal blij met m’n 2 paar San Miguel schoenen! En mijn man vindt ze ook leuk, vooral die met die hoge hak natuurlijk!"
Karin J.
"De schoenen zijn werkelijk wonderbaarlijk; na een dag gaan ze helemaal naar je voeten zitten, ik heb er de hele dag in de stad op gelopen, ongelooflijk! Wie weet koop ik nog wel een paar!"
M. de V.
"Op een bruiloft een oranje/wit bloemetjes jurkje aangehad en jouw oranjestreep enkellaarsjes. Enkel complimenten. Wat een leuke, gave, fijn zittende laarsjes. Voor de winter wil ik zeker nog een paar."
Margo D.
"Heel hartelijk dank voor de snelle levering van de schoenen. Beide paar schoenen al aangehad, zitten super en lopen geweldigggggg. Is voor iedereen aan te bevelen."
Margot B.
"En wat zijn die Mandala laarsjes gaaf, nog mooier dan op het plaatje, ik kon moeilijk kiezen en heb uiteindelijk de zwarte gekocht. Zitten heerlijk, morgen meteen aan"
Nancy B.
"Net terug uit Thailand. Ik heb de zwarte zomerschoenen daar gedragen. Wat een genot. Ik heb 4 weken mijn orthopedische zolen niet aangehad. Ze zijn werkelijk het einde!"
Yvonne V.
straat.jpg

Blijf op de hoogte!

Betaling / verzending

  • iDEAL
  • PayPal
  • Bancontact / Mister Cash

Bij ons kun je betalen met iDEAL, MisterCash, PayPal of per bankoverschrijving.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 4,50 en voor België € 9,00. Vanaf € 200 betaal je geen verzendkosten!

Volg ons

  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest